Lari bogel lepas gagal merogol (Melayu)

KAJANG – Aksi seorang pria memanjat pohon untuk menghindari ditangkap setelah mencabuli seorang pelajar wanita di toilet asrama sebuah perguruan tinggi, di sini, membawa celaka ketika dahan pohon patah dan dia terjatuh ke bawah.

Dijelaskan dalam kejadian 6.45 pagi itu, tersangka berusia sekitar 20-an itu patah tangan kanan setelah menolak turun dan bertengger di dahan pohon tersebut sebelum terjatuh.

Ketua Polisi Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab mengatakan, tersangka sebelum itu bertindak mencabuli dan mencoba memperkosa korban yang sedang mandi di toilet tersebut.

“Korban menjerit setelah tersangka dalam keadaan telanjang menerkam dan mencoba memperkosanya. Khawatir jeritan korban didengar teman-temannya, pria itu berlari keluar dan memanjat pohon tersebut.”

“Awalnya, meskipun didesak oleh penjaga keamanan di situ untuk turun dari pohon, tersangka menolak dan nekad berada di atas pohon selama sekitar 15 menit, namun sayangnya dia terjatuh ketika dahan tempatnya bertengger telah patah,” katanya.

Rashid mengatakan, tersangka memiliki dua catatan lampau menyangkut kasus cabul dan narkoba.

“Pria itu sedang menjalani perawatan di Rumah Sakit Kajang dan berada di bawah tahanan polisi.

“Kasus diselidiki berdasarkan Pasal 354 KUHP,” katanya.

http://batuvskayu.blogspot.com/6/05/15

Lari bogel lepas gagal merogol

KAJANG – Tindakan seorang lelaki memanjat pokok bagi mengelak ditangkap selepas mencabul seorang pelajar wanita di tandas asrama sebuah institut pengajian tinggi , di sini, membawa padah apabila dahan pokok itu patah dan dia terjatuh ke bawah.

Difahamkan dalam kejadian 6.45 pagi itu, suspek berusia lingkungan 20-an itu patah tangan kanan selepas enggan turun dan bertenggek di dahan pokok berkenaan sebelum terjatuh .

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, suspek sebelum itu bertindak mencabul dan cuba merogol mangsa yang sedang mandi di tandas berkenaan.

“Mangsa menjerit selepas suspek dalam keadaan bogel menerkam dan cuba merogolnya. Bimbang jeritan mangsa didengari rakan-rakannya, lelaki itu berlari keluar dan memanjat pokok berkenaan.

“Awalnya, walaupun didesak oleh pengawal keselamatan di situ untuk turun dari pokok, suspek enggan dan nekad berada di atas pokok selama kira-kira 15 minit, namun malangnya dia terjatuh apabila dahan tempatnya bertenggek telah patah,” katanya.

Rashid berkata, suspek mempunyai dua rekod lampau bersabit kes cabul dan dadah.

“Lelaki itu sedang menjalani rawatan di Hospital Kajang dan berada di bawah jagaan polis.

“Kes disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan,” katanya.

 (nahimunkar.com)

(Dibaca 4.925 kali, 1 untuk hari ini)